top of page

Echo's Chamber

Boogaerdt/VanderSchoot

Multimedia room door Boogaerdt/VanderSchoot in samenwerking met Klara Alexova, Lotte Goos, Wikke&Marloes, Rodrik Biersteker en Wessel Schrik.

 

Echo’s Chamber is een ruimte die gewijd is aan stilte en het luisteren naar de wereld om ons heen. Ons universum is voortdurend in beweging en trilling. Van de planeten die zich verplaatsen tot ons eigen hart dat klopt. Elke atoom, elke cel, elk orgaan en elk bot in ons lichaam trilt en deze trilling produceert geluid. Dit geluid beïnvloedt elk levend wezen en wordt niet alleen ‘gehoord’ door onze oren, maar door elke cel in ons lichaam.

Echo’s Chamber is ontworpen om de wereld die groter is dan de mens te eren. We maken altijd deel uit van een web van relaties, een gemeenschap van levende wezens.  Het betreden van deze kamer is een manier om terug te keren naar het vibrerende universum. Hier kunnen we ons opnieuw verbinden met ons lichaam. Ons lichaam is de deur waardoor we toegang krijgen tot het complexe, onderling verbonden waar we altijd al deel van uitmaakten. In Echo’s Chamber kunnen we luisteren naar de trillingen van alle lichamen in en om ons heen. We kunnen het menselijke auteurschap loslaten en ons in plaats daarvan laten begeleiden door de veelstemmigheid van het universum.

 

Concept en regie Suzan Boogaerdt & Bianca van der Schoot Performance en soundbath Suzan Boogaerdt, Klara Alexova & Bianca van der Schoot Sound design Wessel Schrik & Klara Alexova Scenografie Marloes & Wikke & BVDS Kostuums en objecten Lotte Goos & BVDS Video design Rodrik Biersteker & BVDS

Woensdag 1 november

18:45 uur  
20:15 uur

 

Donderdag 2 november

18:45 uur 
20:15 uur 
21:45 uur 

Vrijdag 3 november

18:30 uur 
20:00 uur 
21:30 uur 

Zaterdag 4 november

15:00 uur 
17:45 uur 

Zondag 5 november

15:00 uur 
 

bottom of page